Wednesday, May 8, 2013

Recording...

Recording days... * Días de grabaciones....




Delicious ice-cream from Salcedo to sweeten the work. They are made from juice of local fruits like coconut, strawberry, blackberry, naranjilla, avocado, mango, soursop, taxo, etc. The come from the Salcedo canton in the central mountain range of the country.

* Para endulzar el trabajo los deliciosos helados de Salcedo. Son elaborados a base del jugo de frutas locales, como coco, frutilla, mora, naranjilla, aguacate, mango, guanábana, taxo, etc. Provienen del cantón Salcedo en la Sierra central del país.



Continuing working...  
* Continuando con el trabajo ...






Of course, between recordings, we could not do without the traditional dishes...
The hornado de chancho or cerdo (roasted pork) is a traditional dish of Ecuador. Generally the whole pig is roasted in a clay oven. The original recipe uses a traditional beverage called chicha, or if it is not available, beer. It is served with mote (a kind of corn), llapingachos (potato pancakes), fried plantain, agrio sauce, avocado, lettuce and ají criollo (chili sauce). Delicious!

* Por supuesto entre grabación y grabación no podían faltar los platos típicos...
El hornado de chancho o cerdo es un plato típico de Ecuador. Por lo general hornean el cerdo entero en un horno de arcilla. La receta original utiliza una bebida tradicional llamada chicha o a su falta cerveza. Se lo sirve con mote, llapingachos (tortillas de papa), plátano frito, agrio, aguacate, lechuga y ají criollo. buenísimo!

 
Sirloin steak with potatoes a la Quiteña...
* Lomo con Papas a la Quiteña...


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